Δώστε τέλος στην χρέωση 1 ευρώ/ημέρα του Cosmote Internet Day Pass!


Πολλοί (What’s Up και μη) συνδρομητές της Cosmote αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα χρέωσης. Αναφέρομαι στην υπηρεσία Internet Day Pass (αν δε λειτουργεί ο σύνδεσμος, κάντε ανανέωση μέχρι να εμφανιστεί το pdf) και στην χρέωση του 1 ευρώ για ημερήσια πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Το πρόβλημα είναι πως η κατά λάθος ενεργοποίηση του 3G/4G, ή αλλιώς της περιαγωγής δεδομένων, στις κινητές συσκευές, αμέσως σας χρεώνει με ολόκληρο το ποσό. Από το πρώτο κιόλας byte.
Δε θα ήταν καλύτερα να μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο στην κατανάλωση mb; Να δώσετε τέλος στην άσκοπη χρέωση του 1 ευρώ κάθε φορά;
Ναι, υπάρχει λύση!
Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote προσφέρει δύο λύσεις, έχοντας η κάθε μία τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της.

1. Απενεργοποίηση Cosmote Internet Day Pass με «END DAY» στο 1333

Στέλνοντας δωρεάν μήνυμα τις λέξεις «END DAY» (χωρίς τα εισαγωγικά) στο 1333, μπορείτε να εξασφαλίσετε πως δεν θα ξανά χρεωθείτε 1 ευρώ για πρόσβαση στο ίντερνετ για μια μέρα.
Στην περίπτωση αυτή, εφόσον δεν έχετε κάποιο ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων, ανοίγοντας τα δεδομένα θα χρεώνεστε ανάλογα με το ποσό των mb που θα καταναλώνετε.
Ισχύει, δηλαδή, ό,τι αναφέρει ο τιμοκατάλογος της εταιρίας. Μέχρι να σας τελειώσουν τα ευρώ στον λογαριασμό σας, οι λεγόμενες «μονάδες».
Για επανενεργοποίηση της υπηρεσίας Internet Day Pass μπορείτε να στείλετε «START» (χωρίς τα εισαγωγικά) στο 1333.

2. Απενεργοποίηση Cosmote Internet Day Pass με «MI» στο 1333

Στέλνοντας δωρεάν μήνυμα τα αρχικά «MI» (χωρίς τα εισαγωγικά, με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1333, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία «My Internet».
Η υπηρεσία αυτή αυτόματα απενεργοποιεί την υπηρεσία «Internet Day Pass» και σας δίνει πλήρη έλεγχο στην κατανάλωση των δεδομένων σας.
Στην περίπτωση αυτή, αν δεν έχετε κάποιο ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων, δε μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, ακόμη κι αν έχετε μονάδες στον Cosmote λογαριασμό σας.
Επομένως, δεν υπάρχει κατά λάθος χρέωση όταν ανοίγετε την περιαγωγή δεδομένων.
Το πλεονέκτημα με την υπηρεσία «My Internet» είναι πως μπορείτε χωρίς φόβο να ενεργοποιείτε τα δεδομένα και να χρησιμοποιείτε δωρεάν υπηρεσίες όπως το 0.facebook.com, χωρίς να χρεώνεστε ούτε 0,01€. Ακόμη κι αν έχετε 0€ στον λογαριασμό σας.
Για απενεργοποίηση της υπηρεσίας My Internet μπορείτε να επισκεφθείτε το myinternet.cosmote.gr μέσω 3G/4G και στη συνέχεια:
1. Να πατήσετε την επιλογή «Απενεργοποίηση υπηρεσίας >» κάτω δεξιά.
2. Στο νέο πλαίσιο να πατήσετε την επιλογή «Επιβεβαίωση».
Θα λάβετε ενημερωτικό SMS πως η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε.

Τι σας προτείνουμε

Η επιλογή ανάμεσα στους δύο προηγούμενους τρόπους είναι δική σας, όμως αν μας ρωτάγατε θα σας προτείναμε το δεύτερο τρόπο, δηλαδή την ενεργοποίηση της υπηρεσίας «My Internet».
Η Cosmote έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη συγκεκριμένη υπηρεσία, ενημερώνοντας τους χρήστες για το υπόλοιπο των διαθέσιμων mb μέσω των πακέτων δεδομένων, κάνοντας χρήση του myinternet.cosmote.gr.
Και δεν ξαναχρεωθήκατε αδίκως ποτέ!

Σχόλια